11/10/14

DISSABTE 11 D'OCTUBRE

Hui comencem l'activitat ben prompte! Serà un dia llarg i intens, no s'ho podeu perdre. Els dissabte sempre donen per a molt :-)


9.00h Eixida guiada a la SIMA DE L’AIGUA amb explicacions dels jaciments neolítics i les coves i avencs del Realenc. Col•labora ADN. Inici del recorregut: Dipòsit de Sant Blai.
Ruta senzilla però d'unes 2 hores anar, i després tornar, en la que anem a travessar les nostres muntanyes per observar més que les cases de Ribera o el paisatge, anem a conèixer la història de les coves i avencs del terme de Carcaixent, on en tenim 26. Algunes d'aquestes catalogades amb jaciments. Amb la guia d'Amics De la Natura (ADN) i acompanyats per Paco Tortosa i amb l'ajuda de Susana Galán descobrirem les meravelles del nostre sistema càrstic. 





14.00h Dinar i CABARET DE CIRC del grup La Finestra Nou Circ (malabars, màgia, acrobàcies, monocicle, un presentador i molt d’humor). Cal que reserveu l’entrada al telèfon 691429768. Aforament limitat a 80 adults (menuts a part). 10 adults 5 xiquets.
LA FINESTRA Nou Circ és fundada a mitjan 2012 per Alberto Vidal, César García, Juanin Silva i Olga Osuna, formant un equip heterogeni i transdisciplinari que abasta àrees de producció, exhibició i formació a Nou Circ.





23:59h Concert de BETTY FISH AND THE SHARKS amb Òscar Briz. Dau al Set.
Continuem amb el rock al Dau al Set amb una formació nova a les FACA, encara que l'Òscar Briz és un vell amic que ha compartit escenaris amb nosaltres, tant al Cartero Rockero com a Òscar Briz. Vos deixem una vídeo d'una cançó:



SOM ELS ARTISTES, ELS CANTANTS, ELS PALLASSOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada