22/4/15

PRESENTACIÓ REVISTA SONS DE XALOC, DINAR POPULAR I CONCERT DE LIUARD!!

Com ja sabeu a les FACA sempre ens agrada transmitir-vos i apropar-vos a projectes culturals interessants i originals.
El dissabte 25 d'abril a partir de les 12,30h. tindrem el plaer de tindre entre nosaltres amb l'equip d'una revista que s'ha fet imprescindible avui per a entendre la mùsica i la cultura en valencià, SONS DE XALOC.

És una Revista Digital estructurada dins d'una associació cultural on l'objectiu principal és promoure la normalització de tots els espais culturals i lingüístics al País valencià, amb aquesta finalitat analitza l'actualitat de la Nova Cançó, el Floklore popular, la cultura en general i les noves tendències audiovisuals, mitançant foto-reportages, entrevistes, opinions i una agenda dels esdeveniments més destacats de la nostra terra. Vos convidem a entrar a la seua pàgina que, a més a més de completa, està molt be feta: sonsdexaloc.cat

Tot seguit, tindrem SOPAR POPULAR. Es ficaràn diversos plats on vosaltres triareu dels que més vos agraden! El preu del dinar són 6€.

A continuació Actuació del cantautor LIUARD, nom artístic que ha pres, per al seu projecte en solitari Eduard Banyuls.
Cantautor, escriptor i autor en Sons de Xaloc ens presentarà 'sis', el seu primer treball discogràfic en solitari. Liuard, que ha sigut membre de grups com King Kong Boy i Hakuma ens farà gaudir de bona mùsica.
Podeu vore el video d'un dels temes del seu disc a: https://m.youtube.com/watch?v= fy2IEawdidU

Facebook: https://m.facebook.com/fbrdr/274/213372298807427/src=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feduardbenipeixcar

Telèfon de contacte: 646937748

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada