15/4/15

PROGRAMACIÓ FACA MIG ANY 2015

Ja està ací! Ja podem gaudir i participar de la nova proposta de les FACA al MIG ANY 2015!
Enguany més eròtiques que mai, serà la primavera?, les FACA vos proposem, el divendres 24 d'Abril un Sopar Afrodisíac i una nit eròtica amb les històries i poesia dels nostres amics Caoz i David Vidal. Prepara els teus sentits per a gaudir d'una nit molt sensual!

Per a no baixar les pulsacions, el dissabte 25 ens espera un dia mogut, musicalment parlant, amb la presentació de la revista SONS DE XALoc podrem ficar-nos al dia de la música i la cultura en valencià amb debat inclòs. Després DINAR POPULAR i l'actuació del cantautor LIUARD, que ens presentarà 'sis' el nou projecte en solitari d'Eduard Banyuls.
   

I ja, per a no perdre comba, anima't a participar al TAST DE CERVESES al Dau al set. Tasta cervesa xeca, escocesa i dues alemanes, una d'elles artesana.
També s'oferiran tapes. a continuació gaudirem del concert acústic del grup de música celta LEUKONERS.


I per a tancar una edició més del mig any faquer, el diumenge 26 farem el segon intercanvi de roba, swap clothing, experiència que ja ens va agradar a l'
anterior edició. 
Intercanvia la teua roba per altra que t'agrade mentres gaudim d'una picadeta.

I de la picadeta, i amb roba nova, a una de les novetats d'enguany, el 
Duel de tapes, tasta diverses tapes fetes per dos cuiners profesionals i vota la que més t'agrade. t'ho van a contar o vas a viure-ho
?
 
Com sempre, hem intentat fer un mig any pensant en totes i tots, i en el nostre desig de que continueu participant i gaudint amb les faca.
vine i voràs cara de nàs
!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada